Contact

  • Voor vragen en inzendingen: jkbkprijs@gmail.com (initiatiefnemer en enig jurylid Jordy Koevoets ziet deze mail niet, dit om de anonimiteit van alle inzendingen te waarborgen! Mail of vertel hem dus niet dat je mee wilt doen!)
  • Voor persoonlijk contact met beeldend kunstenaar en initiatiefnemer Jordy Koevoets: info@jordykoevoets.com of 06-46516365. Op de website www.jordykoevoets.com vindt u meer informatie over zijn artistiek proces en oeuvre.

Voor extra beeldmateriaal betreffende deze opmerkelijke kunstprijs kunt u een van de deze mailadressen gebruiken, de organisatie van de JKBK-Prijs 2018 zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Wij zitten voor u klaar. Foto: City of Boston Archives from West Roxbury, United States (Emergency personnel in call center) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons.

Anderen over de JKBK-Prijs

"Het spijt me u te moeten teleurstellen, maar helaas is het beleid van Vistaprint elke verzoek om sponsoring te weigeren, hoe mooi het doel ook is. We ontvangen hiervoor teveel aanvragen!"- Gevraagd sponsor Vistaprint

"[…] een unaniem, belachelijk groot succes!"- Ivo Niehe

"Deze methode om de effecten van onze bijdragen te meten door de doelen duidelijk te omschrijven en te koppelen aan resultaten via onder meer effectvragen aan alle aanvragers, is het afgelopen jaar weer iets verder verfijnd."- Birgit Donker, directeur Mondriaan Fonds